activitati 2021
Retrospectiva anului

Activități 2021

Rezumatul anului 2021? Ca şi 2020, a fost un an virusat. A fost mai greu ca precedentul, cred că pentru mai toată lumea.
Am făcut mult voluntariat dar am reuşit să particip şi la câteva concursuri. Iar aceastea au fost deosebite, grele.
Mi-am schimbat priorităţile pentru o vreme, de exemplu în lunile octombrie şi mai ales noiembrie pot spune că a fost un mare 0 la antrenamente şi competiţii.
Încetul cu încetul revin la normal, dar noul normal, în care unele lucruri sunt schimbate definitiv. Cum sunt însă optimist şi-mi place libertatea, definitivul sper că e la … latitudinea mea.

Ca şi cifre, fără amănunte, pot spune că am avut 513 ore de activitate – nu spune mai nimic numărul, dar dacă spun că sunt mai mult de 21 de zile integrale (24h) din 365 parcă altfel sună.
Au fost cu ceva peste 3000km de alergare şi ski tură, restul de aproape 1000km fiind MTB şi indoor cycling.
Mai pot preciza 204 activităţi şi 140 recorduri personale (cel mai probabil recordurile au fost pe trasee mai puţin umblate, fiind în explorări).

Dacă însă mă uit la anii precedenţi… De exemplu în 2020, care şi el a fost cu zgâlţâituri, am avut 754 ore de activităţi, adică în 2021 abia m-am apropiat de 2/3 din volumul din 2020.
De înot ce să mai spun, a devenit efectiv un lux. Voi reveni la obiceiurile din anii mei din studenţie, în care de exemplu mergeam cu bicicleta la Tarniţa, o ascundeam în tufe şi făceam o traversare dus-întors de-a latul (aproximativ 1500m) şi apoi mă întorceam acasă mulţumit şi lihnit de foame.