Activitati - Alte concursuri - Concursurile de biciclete pentru copii

Concursurile de biciclete pentru copii

Au inceput sa apara tot mai des competitiile adresate copiilor, iar cele de biciclete consider ca dau tonul. In Cluj si Targu-Mures deja pot spune ca este un boom, fiind si cluburi deja cunoscute implicate. Ziua Copilului a fost o ocazie care nu putea fi scapata si ma bucur sa stiu ca au fost organizate si alte concursuri ca de exemplu de tenis de masa si sah. Si concursurile dedicate adultilor ca maratoanele de MTB, de alergare, au inceput sa aiba atasate concursuri dedicate copiilor si cele de tip family. Cred ca moda lor se datoreaza celor din Targu-Mures, iar Clujul vine puternic din urma.
Nu am vreme decat sa enumar acum competitiile de MTB din Cluj din ultima perioada care au avut si participanti copii si la care in general am participat si eu cu familia:
– 22 aprilie – Maratonul International Cluj – alergare pe sosea
– 06 mai – Primavara pe 2 roti Targu-Mures – maraton de MTB, dar si cu probe family si pentru copii
– 20 mai – Clujul Pedaleaza etapa 2 Skoda
– 26 mai – Clujul Pedaleaza – Micul biciclist si siguranta lui – de Zilele Clujului, competitie precedata in noaptea de 25 spre 26 de Etapa de Noapte
– 02 iunie – Cupa Cora Junior – Clujul Pedaleaza
Surpriza placuta a venit de la Zalau, unde in 3 iunie s-a organizat Cupa Junior de catre Alien Cycling Zalau. Concursul a fost de biciclete, pentru copii de la 6 la 14 ani, iar copii au fost multi raportat la ce populatie are orasul. E drept ca am fost si noi clujenii pe acolo.
Felicit organizatorii pentru concursurile de copii mai ales ca stiu ca este un mare efort necesar iar beneficiul nu este material. Ce vreau sa pun in evidenta acum este participarea sponsorilor, unii dintre ei cu nume mari, care chiar au oferit premii deosebite: Cora Cluj, Michelin Zalau. La locurile fruntase premiile au fost chiar biciclete. Sper ca ei sa constituie un exemplu pozitiv pentru ceilalti.
Inchei cu cateva poze de la o parte din competitiile enumerate.

Cupa Junior – Alien Cycling Zalau
Micul biciclist si siguranta lui – Clujul Pedaleaza



poze pe picasa: 
Maratonul International Cluj   
Primavara pe 2 roti Targu-Mures
Etapa 2 Skoda – Clujul Pedaleaza