Dec 152012
 
poza de la Mircea – multumesc – picasa , nu uitati sa va uitati pe ciclism.ro

Si iarna e interesanta de pe bicicleta. Normal, sa circuli pe drumurile publice e cam … interzis mai ales daca e gheaţă, şi nu trebuie să existe legi scrise pentru asta.- si cu maşinile ai probleme, darmite pe două roţi. Scuterul l-am lăsat de mult, dar cu bicicleta circul la bun simţ, doar pe traseul casă – serviciu.

poza de la Winter Race – multumesc Dezso: picasa, mai jos sunt si altele
noaptea pe la 10, de la serviciu

În 8 decembrie a fost CicloMoşul, ediţia a doua, organizat de Clujul Pedalează – linkul la anul trecut. Eu am avut un program infernal de weekend, as always, ce a conţinut şi concursul de şah al Andreei,

concurs şah – Cupa Danone – finala 2012, Andreea locul 2 (Bucholtz mai mic la acelaşi punctaj) – poze  mai  multe pe  http://www.regisipioni.ro/

 

 

aşa că pot spune că am fost spectator şi la şah, dar şi la CicloMos: n-am fost cu bicicleta, ci cu maşina, transportând cadouri la copiii cu deficienţe de la şcoala Kosmutza din Gruia şi făcând parte din “coloana oficială”. Traseul a inclus şi o oprire la sediul TVR Cluj (unde lucrez) şi aventura Moşilor s-a încheiat ca şi anul trecut la Polus. Sper că au fost Moşi (mai ales din cei … tineri) care au fost incitaţi de ceea ce au apucat să vadă la TVR, care nu mai este de mult o cetate inexpugnabilă, ci este o instituţie publică pentru public.

pozele sunt de pe site-ul http://www.clujulpedaleaza.ro

 

 

 

Astăzi am avut un fel de rămas bun de la competiţiile de biciclete pe anul 2012, an în care am participat la peste 30 de competiţii, multe cu familia. Am participat la Winter Race – e a treia ediţie consecutivă la care sunt prezent. Am participat la relaxare, deşi nu la fel spune martorul – ritmul cardiac – o medie de 171bmp.

“imaginea” mea la Winter Race 2012 – 4 ture – Hero

 

ma vad si eu printre ultimii eroi

 

 

si vrajitorul a facut ture pe bicicleta

E prima dată când port centură de puls la o competiţie – mi-am luat şi eu în sfârşit un ceas Garmin Forerunner 405CX – pentru fitness (alergare şi ciclism). Mă cam bagă în sperieţi cifrele mai ales că ştiu că acesta e ritmul meu normal de “viaţă” la competiţii: poate e defect ceva 🙂 – am avut 171bpm ritm cardiac mediu. De ce m-am inscris la “hero”, eu fiind un “fun” ciclism? Am vrut să închei mai repede cursa, având de mers la serviciu după-masă. Evident, n-am fost prea breaz în alegere, în primul rând pentru că încă de la început eroii erau planificaţi să plece ultimii şi apoi pentru că practic startul real a fost la aceeaşi oră (diferenţe de 15 secunde între hero, fun şi supergirls), hero având cu o tură mai mult de parcurs.

Încă nu am rezultatele finale oficiale, iar dupa ce am înregistrat eu cu GPS-ul (am dat startul din fugă): 51minute, 6,93 km, 8,2km/h media orară, 246m diferenţă de nivel, 614 calorii consumate şi 171bpm media, cu maxim 185bpm.

În orice caz, am fost outlappat de Kelemen înainte de finish-ul la tura 2 (tura 3 a lui), aşa că performanţa mea a fost mai degraba … onestă.

Îmi pare rău că n-am putut asista la finalul competiţiei, la premiere, mai ales că atmosfera era faină. Sper că toată lumea a încheiat cu bine, bravo copiilor şi femeilor care au luat startul.

În încheiere, dau un anunţ: vând un ceas cu GPS Garmin Forerunner 405CX, cu centură de puls – “manufacturer refurbished”. Eu “circul” cu altul luat second. E compatibil Ant+, deci se pot ataşa la el şi alte dispozitive ca foot pod şi senzor de cadenţă/viteză. Alte amănunte pe site-ul Garmin.

l-am vandut; mai multe poze cu ce am de vanzare pe picasa

 

Sorry, the comment form is closed at this time.