Sep 122013
 


Penultima etapa din acest an s-a desfăşurat la izvorul Elisabeta. Am avut o vreme optimă, m-am convins de asta acum două zile după o mică ploaie de noapte, când m-am chinuit efectiv să stau pe bicicletă pe traseul mai uşor, de începători, alunecând tot timpul şi evitând să folosesc frâna faţă.

baieti 6-8 ani From Etapa a III-a a campionatului XCO Clujul Pedaleaza – izvorul Elisabeta
start fete 9-11 ani From Etapa a III-a a campionatului XCO Clujul Pedaleaza – izvorul Elisabeta
proba family From Etapa a III-a a campionatului XCO Clujul Pedaleaza – izvorul Elisabeta

Duminică a fost frumos, traseul mi-a plăcut foarte mult, nefiind prea periculos pe coborâri dar având multe părţi tehnice virajate, fiind solicitant fizic. Am participat cu întreaga familie, fiecare la categoria lui obişnuită, eu rămânând la avansaţi. Împreună cu Tudor am concurat şi la family, fiind rândul lui ca şi coechipier al meu.

start la avansaţi From Etapa a III-a a campionatului XCO Clujul Pedaleaza – izvorul Elisabeta
pe hopul de pe traseul avansaţi-experţi From Etapa a III-a a campionatului XCO Clujul Pedaleaza – izvorul Elisabeta
proba de începători, înţelepţi From Etapa a III-a a campionatului XCO Clujul Pedaleaza – izvorul Elisabeta

Ca rezultate mă bucur că am obţinut un loc 7 la avansaţi – cel mai bun loc al meu de până acum, după aproape 3 ani de participare la competiţiile XCO organizate de Clujul Pedalează (am căzut spectaculos o dată dar fără nici o zgârietură intrând în viteză pe urcarea de la izvor şi efectiv simţind că mi se loveşte bicicleta de un zid imaginar, zburând peste ea) şi un loc 3 la family, fiind rândul lui Tudor să cadă destul de rău pe micile hârtoape de la traseul family. Diana a încheiat pe locul 3 la înţelepte, Andreea pe locul 1 la categorie (a căzut şi ea după câţiva zeci de metri de la start) şi Tudor un loc 2 la categoria lui.

premiere înţelepte From Etapa a III-a a campionatului XCO Clujul Pedaleaza – izvorul Elisabeta
podium băieţi 6-8 ani From Etapa a III-a a campionatului XCO Clujul Pedaleaza – izvorul Elisabeta
podium fete 9-11 ani From Etapa a III-a a campionatului XCO Clujul Pedaleaza – izvorul Elisabeta
pe locul 3 la family, eu eram pe traseu From Etapa a III-a a campionatului XCO Clujul Pedaleaza – izvorul Elisabeta

Mulţumesc pentru poze fotografilor, multe mulţumiri de asemenea pentru încurajările de pe traseu. Felicitări prietenilor de la Clujul Pedalează şi Interteam implicaţi în organizarea evenimentului – a ieşit foarte bine.

Bravo pentru rezultate şi participare celor mici, apoi celor mari, din care enumăr câţiva: Elisei – a câştigat detaşat la experţi, Moldovan – câştigător la open experţi (din câte am înţeles a fost şi fără spd-uri), Suzi – la open experte (ştiu de pe Strava că se antrenează din greu), Dan Crişan – şi el câştigător detaşat la avansaţi. Mai menţionez acum şi pe Marcel Seliceanu şi Tudor Stupariu, cu care mă tot lupt să-i depăşesc şi de la o vreme …

Pentru mine urmează acum maratonul de alergare Ciucaş Trail Running şi Campionatul Naţional de maraton MTB pentru amatori şi legitimaţi – Gilău – organizat tot de Clujul Pedalează şi Interteam.

Să ne vedem cu bine!

  2 Responses to “Etapa a III-a a campionatului XCO Clujul Pedaleaza – izvorul Elisabeta”

  1. Felicitari tie si intregii familii, si succes in continuare la maratonul de alergare Ciucaş Trail Running şi la Campionatul Naţional de maraton MTB – Gilău. Felicitari si celor pe care i-ai mentionat !

    • Multumesc, bravo si lui Andy! L-am pomenit indirect, la copii :). De la anul promit sa-l consider … putin mai mare.

Sorry, the comment form is closed at this time.