Cluj - Gilau - Inot - Localitati si zone - Traversarea Tarnitei

Traversarea Tarnitei – bucuria de a inota

Abia am asteptat sa inot in Tarnita … oficial. Am participat la proba de 1,5km, la 6,5km nu puteam cu stilul meu, cred ca-mi lua cam 3 ore jumatate, fiind si neantrenat. E apa care-mi place cel mai mult, evident pentru ca aici mi-am petrecut multe zile, chiar si o zi onomastica. Ce poate fi mai placut, dupa o tura de bicicleta, pe caldura infernala, decat o runda de inot? E si gratis, asa ca preferam cand aveam timp sa merg la Tarnita sa inot si de banii pentru bazin sa-mi cumpar de mancare.

imagine de la premiere, poze de la organizatori

Dupa experienta de acum renunt la stilul bras. Timpul pe care-l mai gasesc, atata cat e, va fi dedicat stilului liber. Au ajuns sa ma depaseasca copiii! Sa vezi o padure de maini micute care se tot departeaza… Nu-s convins ca printre ei nu erau si sub 12 ani! Jenant :)! Si privirea nevestei :)! Mai lipsea sa spuna bravo. Imediat ajung si ai mei la varsta asta! In sfarsit, oricat de lent inot, e o mare placere.

doream sa continui: ce urmeaza?

Si acum despre concursul in sine, atat cat am putut sta. A trebuit sa plec la serviciu si n-am putut asista la premiere (prima data cand particip la un concurs si nu stau pana la sfarsit). Au fost multi participanti, peste 100, inscrisi la doua probe: 1,5km si 6,5km. Se vede dupa timpi ca au fost si inotatori adevarati. Au venit si de departe, multi din Pitesti, dovada ca nu prea au ocazii sa-si masoare fortele in tara asta. Si acest lucru da o valoare si mai mare acestui concurs si initiativei organizatorilor. Felicitari tuturor si ma bucur ca am fost si eu pe acolo. Bravo Orca! Mi-a placut “marcajul” din apa, nu m-am putut “rataci”. Daca ar face asa cei care organizeaza triatlonuri…

diploma – marturie si motiv de ambitionare: am sa o “consult” din cand in cand

Astept reactii de la ceilalti participanti, eu sunt cu mai putina experienta la concursurile de inot … pur.
Dar pana atunci pot spune ce-mi doresc: un triatlon la Cluj. Targu-Mures sa fie in fatza noastra? Oradea are Iron Man! Oameni capabili sa organizeze asa ceva sunt, m-am convins. O mica Antanta intre Orca – inot, Clujul Pedaleaza – MTB, ciclism si CAR Universitar – alergare? Ca prieteni de pe la aceste cluburi au fost acum. Si mai sunt cluburi in Cluj care sper sa nu se supere ca nu le-am pomenit.
Mai raman de pus rezultatele. Multumesc si TVR Cluj – redactia Stiri pentru ceea ce au facut. Din pacate, cand au venit ei a trebuit sa plec eu.

3 Comments on “Traversarea Tarnitei – bucuria de a inota

  1. felicitari in primul rand organizatorilor ca au reusit sa mai organizeze o editie a acestiu concurs, felicitari si participantilor printre care ma numar si eu, am terminat al doilea la 1500. sa speram ca v-a continua sa creasca numarul de participanti si totodata si cel al sponsorilor care au inceput sa apara. sa speram ca ne vom revedea in toamna la Cupa Orca si poate intr-o zi si la primul triatlon de la cluj.

Comments are closed.